Nemáme žádný vztah. Jsme si naprosto cizí, věkový rozdíl 7 let. Ona žije ve velkoměstě, je hlučná, mluví stále o sobě, všem dává najevo, že je důležitá, je mají dost peněz (ale na druhou stranu se snaží z mamky vydyndat další a stěžuje si u ní, jak jsou na tom špatně). Já jsem se z velkoměsta odstěhovala ( a ona ohrnuje nos, že jsem vidlák), mám ráda domácí pohodu, neobklopujeme se luxusem, radši jdem místo do restaurace na krevetový koktejl na borůvky do lesa, i kdybychom dřeli bídu s nouzí, mamce bych to neřekla, ať nemá starosti. bydlíme od sebe daleko, když přijedu, vždycky má nějakou jinou zábavu, než abychom se sešly, takže se skoro nevídáme a mně to ani nevadí, nějak si vedle ní připadám hloupě.Nemáme si co říct, prostě jsme si cizí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.