Mám dvě sestry,jsem prostřední a vycházíme s oběma velice dobře.Starší sestra je 3 roky ode mě,má taky děti,dokonce její dcerka a můj syn jsou skoro stejně staří,takže to je dvojka k pohledání,naprosto se milujou.Voláme si tak dvakrát týdně,minimálně jednou týdně se setkáváme,ale je fakt,že bydlíme ve stejném městě.Pomáháme si a držíme při sobě.Mladší ségra je o 13 let,ale vztah máme taky super,bude jí teĎ 23 let a je na škole v PRaze,ale jak je doma,tak přijede za náma.Se ségrama se bavíme o všem,zajdem na kafe,na nákupy,do divadla,do kina.KAždý rok v létě jezdíme jeden týden v červenci a jeden týden v srpnu na chatu se ségrama,dětma a mamkou,odpočinem si od chlapů,praktikujeme to tak už bezmála 10 let.Jsem moc ráda,že mám takový ségry
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.