2.3.2012 10:45:17 Delete
Re: Vyšetření PAS
Pawllo,
no ale já přeci neříkám nic jiného
. Ale právě proto reaguju, jak reaguju, protože ty o mě předpokládáš, že hodlám jednat jinak....
Navíc tedy předpokládám, že paní učitelka nemá tu osobní zkušenost, tedy že nemá dítě autistu....zatímco já, jak to tak vypadá, takové dítě mám......mohu mít prostě výhodu ještě dalšího pohledu na věc a právě pro tu vlastní zkušenost i větší pokoru a ochotu ke spolupráci.....Jenže ty místo mé pokory předpokládáš aroganci
.
No abych ti přiblížila své pocity, tak si představ, že ty napíšeš, jak chceš pomáhat svým klientům a chceš mít tu možnost, takže si doděláváš školu, a někdo ti vpálí, že s nimi nemáš zacházet jak s méněcennými a nemáš pohrdat jejich rodiči, když ti přijdou radit. No a aby sis nemyslela, že ti škola pomůže, protože oni stejně budou vědět víc než ty....Cítíš tu nesmyslnost? Ale přesně tohle jsi udělala po mém sdělení, že bych za dva roky mohla mít dokončenou specku, což by mi mohlo při případných problémech dcery po přechodu na druhý stupeň pomoct.
Já prostě takhle nejdenám ani nepřemýšlím a fakt už mě štve, že si to o mně někdo myslí....
Odpovědět