6.3.2012 18:50:18 Martin
Re: Pojišťovna Aviva
Dobrý den,
pojištění od Aviva pojišťovny jsem si zkusil a doporučuji všem vyhnout se takové pojišťovně!!
U životního pojištění na které mi dlouho doporučovala jedna známá jsem po půl roce kývl a nechal se pojistit. Po nějaké době mi přišel dopis že se pojistná částka navyšuje, překvapilo mě to volal na zelenou linku s dotazem proč....prý je to normální,jde o vyrovnání díky inflaci které se dopočítává každý rok a navyšuje platbu 8o .....(měsíční platba byla cca 1150,- + cca každoroční navýšení o 150,- až 180,-)
S navýšením jsem nesouhlasil,opět volal na zelenou linku a dotazoval se jak situaci vyřešit a hlavně proč mi nebyla tato zásadní věc oznámena při sepisování smlouvy.....
Výsledek žádný,známá která smlouvu sepsala už pro Avivu nepracuje,bylo slíbeno že situaci prošetří a dají vědět a když přestanu platit nedostanu zpět nic z toho co jsem za ty necelé dva roky vložil a smlouva zanikne. V rozčilení jsem souhlasil,smlouvu zrušil a těch 22000,- oželel.
A proč tohle co se stalo v roce 2009 tady píšu? Protože dnes mi přišel dopis že má pojistka vykazuje dluh 3800,- a pokud částku nezaplatím do 14 dnů předají pohledávku k vymáhání.
Tak až někdo budete chtít uzavřít životní pojištění,dobře si rozmyslete.
Odpovědět