8.3.2012 22:39:07 NovákováM
Re: Hypomanie
Tak beru AD, - už jsme se o tom kdysi bavily spolu.
Ty jsi vysvětlovala, že s AD máš problémy a já tobě, že... NĚKDE NĚJAKÉ EXISTUJÍ.. pokud přežiješ dobu vedlejších účinků, co zaberou, nebo holt znovu a jiné léky, máš-li doktora, který ví kudy na to.
Vysvětlovala jsem to proto, že mi léky pomohly a nástup účinků a ta doba mezitím bez Neurolu a Lexaurinu apod... byla fakt šílená.
Pracuji, někdy je to.. jak na budku, mám lékaře, co mne naučil chválit se, to se blbě vysvětluje takhle, ono s tím přišlo i nadávání a jiné emoce - u mne projevené, vlastně mne naučil DOST SPROSTĚ NADÁVAT... třeba když připálím jídlo.
Každý jsme indivindální, - já jsem nenadávala, já jsem si to vyčítala a .. hned založila znovu.
Spláchnout to do záchodu za přítomnosti mnoha sprostých slov... jsem zjistila, že je úlevné ... tu pánev vyhodit a případně roztřískat záchodovou mísu by bylo ještě úlevnější.
Mám blok - regresí a rodinných vazeb netřeba, krom toho, že .. jsem vyrostla v prostředí, kde prostě ty emoce lítaly horem dolem. S tím jsem vypořádaná,až na to, že emotivní jsem a vybičované emoce, kdy to fakt ublíží, - naprosto nesnesu.
Odpovědět