Re: Nastávající babička
Jo, ono podobný psala Simča.
Maceško - jak neudělala? To si jako myslíš, že dcera Ti přijde z porodnice s mimčem a zeptá se - mami, kde budu spát? Vy jste mi nic nepřipravili?
A když si opravdu nic nepřipraví, tak jí můžete koupit pár základních věcí - pro začátek, než sama zjistí, co potřebuje.
Asi Tě překvapí, ale když jsem s posledním jela z porodnice, tak jediný, co jsme měli, byla korbička /jak bych převezla v autě dítě/, věci, co měl na sobě a dvoje náhradní. Nic víc. Moje máma šílela, co si to prý dovoluju, že jsem nezodpovědná.
Jasně jsem jí řekla, že tyhle rady ať si nechá, že to může kázat, až se o moje dítě bude muset starat. Já jsem prostě počítala s tím, že až budu potřebovat, zaběhnu do obchodů /už jsem věděla, kam/ a nakoupím, co budu potřebovat, nemusím mít hromady věcí doma.
Pamatuju se, jak se mi úplně navalovalo, když někdo začal se ptát, jestli mám to nebo tamto - kruci, to jsou přece samý krámy, že to každýho tak stresuje, nechápu. Mimino nic nepotřebuje, jen mámu, v ideálním případě mámu, která má k dispozici prsa k jídlu. A teplo. Nic víc.
Odpovědět