Občas tady v diskusích o botách některé nicky píší, že kupují kvalitní boty, které ale nestojí moc peněz. Zajímalo by mě tedy, kde konkrétně levnější dětské boty kupujete. Rovnou vynechme vietnamské krámky, tam nekupuju nic. Problém je v tom, že nejsem z města, takže když se vydáme na nákupy, nemám oběhané, kde co mají a potřebuji ty boty hned koupit. Máme svůj oblíbený obchod, ale bohužel už se pomalu dostává do pro nás nedostupné kategorie. Cenově si představuju boty pro mladšího syna tak za 500 Kč a pro starší dceru do 700 Kč. Dát víc peněz je teď pro nás docela nereálné, budou chybět jinde. Jo a nechci kupovat botasky. Když jsem nedávno byla ve městě, nakoukla jsem do Deichmana, ale nějak mě tam nic neuchvátilo. Ty levnější boty mi nepřišly zrovna vhodné. Akorát v Humanicu měly jedny obstojné na syna. Co třeba obuv CCC, nikdy jsem tam nic nekupovala, tak nevím, jak je to s kvalitou. Když se podívám na internet, tak občas narazím na pěkné boty, ale bez zkoušení a osahání v ruce nechci riskovat. Díky za případné tipy
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.