Tak já teď u vietnamců viděla kupodivu měkkoučké botky...otázka je výdrž... potřebovala jsem pro slečnu obyč crocs jen na balkon, aby neprostydla-ven má originály-ale rovnou jsem to omrkla a našla jsem třeba fakt kožený boty, prodrážka ze surový gumy, uvnitř kožížek...nebo i jarní kožené sandálky kolem 200Kč! Byla jsem fakt v šoku! Takže bych to řekla asi tak, že 90% je fakt děsnejch, ale dají se tam najít poklady...ale jak jsem psala-nevím, jak vydrží... Jinak je to hodně o hledání...já třeba narazila na povánoční výprodej v A3 sport a mám pro prcka parádní holčičí adidasky-ne botasky, ale normální vycházkové botky- za 460kč! Taky se vyplatí kouknout na výprodeje v Deichmannovi... elephanteny jsou třeba za 400kč...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.