Nevím, možná jsem měla jen smůlu, nemůžu to posoudit. Byla to teprve moje druhá reklamace dětských bot v životě, ta první proběhla asi před pěti lety v Humanicu naprosto bez potíží, ta druhá bohužel takto Byla jsem velmi překvapená, nečekala jsem to Nervy, čas ani chuť na lítání po soudech nemám (z toho se zřejmě vychází), na ČOI mi navrhli, ať jim pošlu nějaký návrh pokusu o smír či co, no vykašlala jsem se na to, beru to jako zkušenost Jinak s nákupy tam jsem byla také vždy spokojená a doporučovala jsem je všem okolo, utratila jsem tam plno peněz a dohodila jsem jim dost zákazníků, ale když došlo na reklamaci, dopadla jsem takto. Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.