12.4.2012 23:37:54 Delete
Re: Regulační poplatky (nově 50 Kč)
Skramuško,
právě, že já mám tu třetí....ministerstvo vnitra....OZP, myslím, třeba s tou peditričkou, jak jsem psala, jako jediná smlouvu uzavřela a já o ní uvažovala, a myslím, že ji jmenovala i ta zubařka....takže pro mě by bylo řešení změnit ZP MV ČR za OZP a mít dva lékaře, kteří mi vyhovují. Nebo bych klidně šla i k té Všeobecné, ale ta s tou pediatričkou smlouvu také neuzavřela.....jenže změnit pojišťovnu je přeně to, co nemohu v tuto chvíli udělat.....
Ale já fakt nevím, co by měl nebo neměl lékař udělat, aby si udržel smlouvu? Teda jestli to dobře chápu, tak ta smlouva byla na dobu určitou a pojišťovna prostě smlouvu neobnovila bez udání důvodu. Jsem schopná pochopit, proč neuzavře pojiš´tovna smlouvu s novým lékařem. Ale nevím, co mohlo být na straně lékaře špatně, že to pojišťovnu vedlo k neobnovení smlouvy s někým, s kým několik let spolupracuje a kdo pracuje na ověřené klinice a evidentně od něj neodchází pacienti (spíš naopak).....Názor mého muže je, že prostě čekají na úplatek, on má stejnou zubařku (ale jinou pojišťovnu)....
Odpovědět