Já mám chlapce 3,5 let,dg.dětský autismus a jeho jediný problém je,že nemluví.Nevadí mu změny prostředí,jídlo,oblečení,je přátelský vůči dětem,mazlí se,reaguje na vše a má dobrý oční kontakt.Takže psychiatr určil autismus,neurolog dysfázii,kl.psycholog dysfázii,a v SPC z toho byli lehce na nervy,protože takhle jako můj syn se autisté přece nechovají,no ale holt psychiatr je velký pán a proti němu nepůjdou.Jsme objednaní do Aply,tam nám snad řeknou konečnou diagnozu.V případě tvého syna je těžké radit,těch poruch je hodně a nemusí to být autismus,ale také povaha.V každém z nás se skrývá kus autisty,já například stavím věci do řad,jsem puntičkář co mívá výbuchy vzteku a nejsem příliš společenská.Doktoři by si na mě zgustli
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.