Re: Zajímáte se o složení a vedlejší účinky vakcín?
u prvního syna jsem nevěděla, že očkování může ublížit víc než horečkou (a té jsem se naivně bála). Má očkování dle tabulek - ale jen to povinné. Pak se v rodně stala celkem velká tragedie po očkování .. a do té doby jsem začla zjištovat, číst, pídit se ...ptát se doktrů. Byla jsem a stále jsem v šoku. Trojčata mají individuální očkování, vše po domluvě s neuroložkou (ač jsou neurologicky uplně ok narodily se přece jen o 6 týdnů dřív a na neuro jsme museli). Dobrovolné očkování nedostanou ani jedno!!! S tím povinným jsem hodně opatrná - nedovolím ani slabou rýmu u očkování ... a jak říkám mají individuální plán, nedostali hexu hromadně jako všichni, vyprosila jsem si jiné očkování a za sebe OČKOVÁNÍ SE STRAŠNĚ BOJÍM a naprosto mě šokují rodiče, co nechají do děcka naprat vše co se prodává.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.