25.4.2012 9:28:24 Keťa, 2 děti
Re: Zajímáte se o složení a vedlejší účinky vakcín?
U prvního syna jsem se nezajímala, bohužel. Po tom, co mi po priorixu začal bláznit (několi dní měl záchvaty "zuřivé" hyperaktivity - běhal třeba po zahradě a doslova řval nějaká slova pořád dokola, naštěstí to po pár dnech pominulo) začala jsem konečně zjišťovat informace. Postupně jsem získala názor, že očkování dětí, které je u nás praktikováno, je jeden velký experiment s nejistým koncem a jediný, kdo má z toho prospěch jsou famraceutické firmy. Samozřejmě očkování proti tetanu, záškrtu, obrně apod. - to je nezbytné. Ale proč se očkuje miminům žloutenka B? Proč se očkují roční děti proti příušnicím a zarděnkám - když tyto nemoci dostanou v nízkém věku, neohrozí je to, ale puberťáci či dospělí už pak po tolika letech od očkování nemají dostatečné protilátky a můžou tuto nemoc dostat? Proč se s očkováním příušnic a zarděnek nepočká třeba do 10 let věku a pak, jetli to dítě neprodělalo, se nanaočkuje? Takových nelogičnotí je bohužel spousta.
Když jsem pak druhé dítě v roce 2007 nenechala v nemocnici naočkovat TBC, byla jsem málem vyvrhel, nyní je už TBC zrušené, naštěstí. Povinná očkování jsem s druhým dítětem absolvovala, ale vyždy jsem to odložila na co nejpozději a pouze za plného zdraví. Nic navíc bych dítěti nedala, co se nabízí - jsou to nové, neodzkoušené vakcíny. A ani nemluvím o přídatných látkách ve vakcínách, které se používají (hliník, stabilizátory - např. fetální telecí sérum, glutamůát, vepřová želatina,antibiotika, formaldehyd, rozpouštědla, emulzifikátory, pufry, konzervační látky, látky bránící zamrznutí, zbytky z kultivačních médií) ty dokážou taky napáchat pěknou paseku - nechápu, jak může např. někdo dítěti naočkovat 2 vakcíny naráz (právě kvůli těmto přídatných látkám.
Závěr? Naše děti jsou pokusní králíci
Odpovědět