Re: Lehký hluboký kočárek do činžáku
a to tam ten kočár jako vzpíráš sama? Tak to jsi borka! Smekám před tebou!!
Upřímně - já vzpírala kočár i s dítětem sama do 3.p bez výtahu (bydleli jsme tam do 1,5 roku věku synka), když kočárek nešlo nechat nikde. Jednoznačně jsem zavrhla všechny čtyřkolky - páč bych je sama nezvedla - mají jinak těžiště a jsou prostě těžké. Měla jsem na první měsíc půjčený 4kolový Deltim a byla to síla - musela jsem ho nosit na 2x - nejprve podvozek a pak korbu s dítětem, jednak to byla dost pruda, jednak jsem byla splavená jak kůň a synek nahoře uřvaný a spocený, než jsem snesla podvozek a vrátila se pro něj. Komplet byl těžký jako kr*va.
Nakonec jsem tedy vybrala Jané slalom trojkombinaci (verzi 2004)- a odjezdila výhradně s ním celé 3 roky. Nepotřebovala jsem už k němu žádné golfky ani další kočár.
Komplet hlubokáč vážil 13kg, sporťák 8 nebo 8,5 kg - což byl tehdy nejlehčí možný kočárek na trhu, který splňoval parametry, které jsem potřebovala - tedy maximálně pohodlný pro dítě a lehký, snadno ovladatelný a skládací pro mne.
Synek je narozený v září, tudíž v hlubokém strávil celou zimu a pohoda - vešel se (nebyl tedy nijak tlustý, ale byl dlouhý) - do sporťáku jsme přecházeli v květnu, to mu tedy tehdy bylo 8 měs., klidně by ale v hlubokáči mohl ještě pobýt - už ho to v něm ale nebavilo - chtěl se koukat po okolí.
Odpovědět