Taky si preju treti...jsou dny, kdy si rikam :" Dneska by to slo" a jsou zase dny , kdy jsem rada, ze mam "jen "dve.Finance a bydleni neresime..tak snad ukaze cas, jestli jo, nebo ne. Kazdopadne ma kamaradka ma 3..na jednu stranu je to hezky videt, kdyz jsou po kupe a uci se jeden od druhyho, na druhou stranu se dost rvou a hadaji.( deti Jejich rodice jsou pohodari, ale resi finance, bydleni nemaji zadne hlidani, pac jsou v zahranici a ackoliv jsou oba vysokoskolaci, ale ona v oboru nikdy nepracovala a v nejblizsich letech ani nebude.Maji 3 deti v rozmezi 4 let, co je podle me sado - maso. Pokud treti, tak s vetsich odstupem. Podle me to ma svoje vyhody i nevyhody, jako vsechno...ale k takto malym detem jak pise zakl. bych si treti jeste neporizovala a par let pockala, pokud ji netlaci vek.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.