Juldo, to je taky individuální. My nemám ani zazadkem, ani jinde žádnou babičku, na děti jsme odjakživa sami. No a nemocné skoro nebývají a když už, tak to na sebe nepřenáší (krom zmíněných neštovic, za což jsem ráda, sfouklo se to zaráz Vždy jsem chtěla lichý počet dětí, nic racionálního v tom není, ani bych to nevysvětlila, prostě tak. Možná proto, že jsem měla jen bratra, a chyběla mi do party ještě sestra U nás nejvíc třecích ploch je právě u sudého počtu, jeden na jednoho, když je tam další, tak to jakoby koriguje. Každopádně je na každém a jeho individuálním limitu, kolik chce a kolik zvládne. Moje kamarádka má mnohem víc starostí i práce s jedním, což neznamená, že mi někdy nerupnou nervy a nemám chuť je nechat v MHD a sama utéct někam do hlubokých lesů
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.