přesně, taky jsme chtěli mít aspoň dvě děti a pak se uvidí. po druhém porodu jsem si nechala dát tělísko, abych hned zase neotěhotněla (mezi dětmi mám rozestup 19m), ale říkala jsem si, že pak s trošku větším odstupem to třetí asi ještě dáme... no a teď má mladší 2,5 roku, z dětí naprosto šílím, pořád je tu řev, hádají se a perou jako koně, nemám na to nervy... a s manželem se taky vyvrbila krize jako blázen a už jsem fakt uvažovala, jak to v praxi budu zvládat sama se dvěma dětmi... nakonec jsme teda zatím zůstali spolu, ale uvidíme, jak to dopadne. Teď začal zase mluvit o tom třetím, ale usadila jsem ho, že si bohužel absolutně nemůžu být jistá naším vztahem a tedy třetí dítě riskovat nebudu. Prostě to mám teď nastavené takhle. Možná bych třetí ještě jednou chtěla, ale asi s jiným chlapem, který by byl pro děti opravdový táta.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.