17.5.2012 20:36:32 Ivuljenka
Re: Rady ohledně látkových plen
jako bys psala o mně
Právě jsem začala látkovat,ale tak na půl, na procházky ven a na noc dávám jednorázovky.
Klasické čtvercové a obdélníkové plenky mám ještě od mé mámy,takže jsou 30 let staré
Doukoupila jsem akorát PUL kalhotky KIKKO - na začátek na vyzkoušení, je to asi nejlevnější a nejpřijatelnější varianta ( a musím je pochválit jsou fajn)
http://www.kikko.cz/internetovy-obchod/plenkove-kalhotky/svrchni-kalhotky/-/svrchni-plenkove-kalhotky-kikko/20378.html
No a zkusila jsem podle návodu poskládat novorozenecký sklad a prostě začala zkoušet.
Počurané plenky dám do kýblu a peru ob den s prádlem.
Zatím jsem zvládla dceru zabalit asi tak 10x
začala jsem tento týden. Ale jo jde to,je to celkem legrace. Manžel si klepe na čelo a odmítá se to naučit,ale já mám dobrý pocit,že alespoň trochu šetřím životní prostředí.
Za sebe doporučuju z druhé ruky sehnat tak 20 ks látkových plen, zkusit ten sklad. Koupit jedny ty kalhotky,které se dají na tu klasickou plenku a uvidíš. Lepší než si za 6000 Kč pořídit celou výbavu a pak zjistit,že to je opruz a že látkovat nebudeš. Pak budeš postupně dokupovat co budeš potřebovat a bude ti vyhovovat.
Odpovědět