27.5.2012 14:02:40 .kili.
Re: Bonding a porodní trauma - pěkný rozhovor
- "pokud jsem dobře četla,s útoky jste tu začal vy."
citujte prosím jeden jediný můj začínající útok, když mne z něj obviňujete
- "mezi tou spoustou je třeba i vyvolávaný porod."
Já jsem se vyjádřil k chybnému doporučení (Mgr Mrowetz ve zde zmíněném TV pořadu) sdílet lůžko při spaní a ke sdělení (Mgr Mrowetz v tomtéž pořadu), že vývoj probíhá na způsob dva kroky vzad a jeden vpřed. Nic jiného jsem nezmínil a k ničemu jinému nemíním debatovat. Mé sdělení mělo za cíl varovat před oním doporučením případné čtenáře. Co z toho váš spolek činí za hádavou pavlač, to je čistě vaší věcí, byť i typickou.
- "Proto nechápu,proč vás pobouřila odpověď MM,když navrhla matce společné spaní."
Prvně mne nic nepobouřilo, kor ne od MM, která je mi lhostejná zcela, podruhé nepsal jsem o společném spaní (a na rozdíl mezi cosleeping a bed-sharing jsem poukázal), kdežto jsem upozornil na chybné doporučení a nabídl jiné, bezpochyby kvalifikovanější než to od MM.
- "Sám víte,že pravděpodobnost náhlého úmrtí je velmi nízká a přistoupím li na vaši argumentaci,vzroste tímto o nějaké promile?"
jednak nemíním ani očekávat ani hodnotit co se stane, když Vy přistoupíte či nepřistoupíte na něco, to ani hodnotit nelze, jednak pokud byste byla matkou kojence a přistoupila nikoli na mou argumentaci, kdežto na doporučení AAP, bezpochyby tím pravděpodobnost SIDS nevzroste, kdežto se sníží
- "Myslím,že paní doktorka odpověděla víc než rozumně."
nevím kterou doktorku míníte a tak ani nevím, jak odpověděla a nač
Odpovědět