Re: Proč mužům vadí dítě/děti z předešlých vztahů?
Kudlo, to si teda neuvědomuju. Reagovala jsem na tvůj příspěvek Jaaně, že píše bludy, což je podle mě velmi nezdvořilé. Ale vím, že se pokládáš za bezchybnou.
Není to tak, že bych se jednoho dne probudila a měla "nároky". Nároky se tvoří na základě nějakého vývoje a zkušeností, a většinou mají dobrý důvod. Pochopitelně že nejsou objektivní, ale mají subjektivní legitimitu. Takže kdo dělá ofuky nad "velkými" nároky jiných, demonstruje akorát tak svoji vlastní omezenost. Partnera, který je podle "objektivních měřítek" pro mě vhodný, bych doma totiž pravděpodobně nesnesla. Ano, jsem nesnášenlivá. A co jako? Nemůžou být všichni dokonalí, naštěstí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.