19.6.2012 9:12:06 Dlask
Podvodní pojišťováci
Nestalo se vám nekomu v poslední době že by vás navštívily pojišťováci z konkurenčních firem než u kterých jste pojištění a snažily se vás klamnými tahy přepojistit k nim do pojišťovny? Mám na mysli něco podobného jako teď všude chodí dealeři s elektrikou třeba od neonu, a ještě nějakých firem, názvy si už nepamatuju
![:-)](/g/s/0.gif)
Jde totiž o to, že my volala včera nějaké paní od české pojišťovny (mám u téhle pojišťovny všechny pojistky, takže na první pohled nic divného), a že se vyměnily pojišťováci a že ten nový pod kterého spadám si se mnou chce domluvit schůzku abych se s ním seznámila, což mi už přišlo hodně divný a ještě divnější, že ač věděla jaký pojistky mám sjednaný a v každé pojistce jsou sepsány všechny údaje včetně adresy, tak nevěděla kde přesně bydlím, jen přibližnou lokalitu a v tu chvíli ze mě šikovně vytáhla aniž bych si to uvědomila adresu, no a dopadlo to tak že pán se se mnou přijde v pátek seznámit. Připadá mi to padlé na hlavu. Tak jen jestli někdo nemáte zkušenost s obdobnými podvodníky, a nebo je tohle nějaká nová praktika české pojišťovny v rámci starosti o zákazníka?
Odpovědět