19.6.2012 14:57:00 Hraběnka
Re: hraběnko
Babička už je doma a zrovna je u našich.Už jsem za babičkou byla i s děckama a manželem.Babička je totiž zlatej človíček v naší rodině a už ji bude 87, ale je stále čupr a soběstačná. Má 5 dětí a z toho 3, včetně mé mámi jsou už v důchodu, tak se o ni starají.Ona si to zaslouží. I moje máma.Jen nechápu, kde se to mezi náma tak pokazilo.Začala jsem po mateřské pracovat u ní v obchodě, jinde to nešlo. Manžel dělal na směny a dcera měla astma a kluk byl hyperaktivní.Holka byla vždycky týden ve školce a tři týdny doma.Když chodila celý měsíc do školky, tak jsme slavili.Tak jsem byla ráda,že mám práci.Jenže už tam mi dávala najevo, že mi to nejde a že mě tam nechtěla.Pak jsem se vypracovala a začala mluvit úplně jinak.Dělala jsem a vlastně dělám doteďka i celé účetnictví.Takže asi úplně hloupá nejsem.A když se naši hádali, tak se to odráželo na mě. Bratr se do jejich sporů nezatahoval.A nebo možná jo, ale nevím o tom.
Jsou chvíle,kdy jsme úplně v pohodě, ale to mi zase dělá, že je u nás 3x do týdně, aniž by mi zavolala,jestli jsem doma a mám čas.Někdy mi přišla až do baráku a bez zazvonění.Protože mám ten obchod, kde jsme teď už jen dvě prodavačky, takže já prodávám, dělám veškerou dokumentaci a pořádnou dovolenou jsem neměla už dva roky.Mám kluka na intru a holka jde na střední a už jsem asi taky děsně utahaná.Možná bych měla mít na ni víc času a to Matylda má.Už byla na neschopence za ty dva roky víckrát, než já za celých 11 let, co jsem v obchodě.Mám pocit, že to má všechno promyšlené, aby se mohla věnovat mé mámě.Např. moji rodiče se vrátili z lázní a máma mi vpálila, Matylda nás vítala buchtama, zatím co já v neděli, až jsem vypravila kluka na internát, jsem seděla u DPH.Nebo jiný:nechala jsem se ostříhat, všem se to líbilo, jenom moje máma mi řekla.Vypadáš v tom divně, měla by jsi jít k té holičce, co mi doporučila Matylda. A na to není jiná odpověď, než právě, že to je vaše holička, tak k ní nikdy nepůjdu...brrr.Úplně mám osipky. Tak a co teď Vy na to? Ještě by jste s ní chtěla slavit svoje čtyřicetiny?Přeji pěkný den!
Odpovědět