Nac
, ty matky... Shodou okolnosti pred chvili od nas odesla kamaradka, jejiz dceru budu s sebou brat na gyndu, aby mi na tu dobu, co budu v ordinaci, prihlidla deti, protoze po poslednim hlidani me matky mam zvyseny tlak jeste ted... Navstevy u ostatnich mudr zvladam i s detmi, nikdo nic nenamita; kdyz jsem s nima sama, tak jsou v pohode, no UTZ s Domim je trosku problem, ovsem vetsi je babicka, ktera odhazuje odpadky do stojanu na destniky, ponouka Natalku k aktivite typu otvirani dveri na fotobunku -kdyz v cekarne jede klima- nebo behani mezi pacienty po schodech, a kdyz reknu, ze tudy cesta nevede, tak prohlasi ALE NO TAK.... coz dite, jako bonus nadopovane fidorkou a kakaem, bere jako vyzvu k dalsi akci.. A kdyz se rozcilim, tak mi vycitat, ze se kvuli me honi, a ze se vdeku nedocka...
A to jsem mamu poprosila po vice nez mesici na obycejnou poradnu..(bydli od tama 10minut pesky)
Muj muz je na ni taky nastvany, protoze letos zacala arogantne organizovat jeho vikendovou cinnost, na coz mu teda stacim ja
, a taky neni rad, kdyz me ted nekdo vytaci, takze presto, ze si prachy netiskneme, tak prohlasil, ze si mam radeji najit hlidaci agenturu, nez snaset tohle.
A aby to bylo komplet, tak i ma dcera si mysli, ze jsem desna nechapajici hrozna matka, a k tomu uplne blba
Takze kolem ni naslapuju po spickach, a namaham mozkovnu o 106, abych skloubila jeji nazorovou samostatnost a touhu byt opecovavana jako Dominik.... No situace nekdy na masli.
Huch, jsem se vykecala
SHAN - gratulace k zoubkum
. Super tip s tim kuretem na paprice
. Domi u svickove taky nevedel, kdy prestat
. A pak zakladam tema, ze nechce UM. Bodejt, z mercedesu se blbe leze do trabantu
- ale vazne: Domi ji s nama. Malo korenim uz od Natalky, varim hodne zeleniny...
Parek bych mu treba nedala, to ne (teda jo, ale az budeme mit vlastni, z masa), nebo polevku s jatrovymi knedlicky - z kupovane jatry - taky nee, ale treba brambory a kure nebo treba prave tu svickovou - proc ne.
VEDRO - prcek spi taky jenom v pline, a pres den nekdy nema ani tu.
A konec elaboratu