Náčenko, ony ty prohlídky teď už budou takové "nijaké" už nejde i miminka :o)
J áse těšila, ja ske dneska projdeme k dr a pomalu pak zpět, musí mdo lékárny, tak musím vyjít dřív, aby mi ji nezavřeli před nosem přece jen cesta nám trvá cca 45minut dolů do obce, když nevalím tak, abych byla ufuněná a spocená. A tady kolem 5h lilo a te´d je děsný černo...busem jet nemůžu, nevychází mě to časově...KO mám v 11h a on jede po 11h... tak doufám, že v pohodě stihnu alespoň bus nahoru v 11:40h nějak tak...
muž nakoec spal doam a odjížděl ráno, těší mse na noci osamotě, neb strašně chrápe a jak rán ovstává a hrká tam s tím, tam šustí, tam cinká klíčema, tak stejně nespím kvalitně, i když hoky spí ještě a mě to štve... on se snaží být potichu, ale je jak slon v porcelánu..
Náčenko, Hana se taky začala bát vysavače, ani nevím, zda jsem to psala... strašně plače, klepe se...
včera neohlášeně dojeli naši a opět jsme byal ta nejhorší matka na světě... no mát ise nezeptala ani, jak mi je, dza léky zabrali, červené hlavy si ani nevšimla a dceru vychovávám úplně na hovno...a to tu byl iasi 4h, děsný! To jsem chtěla vykoupat holky dřív, přijít z venku dřív a jít brzo spát a oni odcházeli před 20h večer!!!!!
A to ještě se urazila, když jsem nedovolila koupit Emě ledňák, protože ještě furt trošku kašle a ona mi na to řekla, že to mě poví i na ORL, že ledňák nevadí při kašli... no není blbá???????? je
Naštěstí Emička pak říkala, že nemůže, že má rýmu a kašel, je zlatíčko...