ahoj holky, tk Hani už má taky rýmu a celkově porpvé vypadá tak smutně, vyloženě nemocně :o( Spala v lehátku, jinak se dusila, teče ji to z nosu, to ani neodsávám, byla bych z vysavačem v nose furt... nastěhovala jsem si ji k posteli z lehátkem a došla Emička, že v pokojíku nechce spát sama a nakonec spala s náma...já do 3h do rána nespala, protože muž zabral jeden a půl matrace, příšerně chrápal a zbytek zabrala Ema... tak jsem se ve 3h sebrala, po kojení hanky, odnesla ji v lehátku do pokojíčk ua spala v Emčině postýlce :o))))))))))))) takový ta z ikei, jak má na přední stranšě kočičku a pejska :o)
a ráno se hana vykadila tak, že takovou dávku a konzistenci dělala jako mimi...jenže...ona byla nahatá a v mé posteli!!!! Než jsem ji odnesla do vany a naředial vodu, začla zkoumat i rukama.. naštěstí ne pusou, ale její HAM a MŇAM, co občas řekne, se tam ozvalo... tak rychle vykoupat, oblíct, nakojit, přeprat prostěradlo a doby a už se to pere v pračce...
včera jsme šli večer koupit s MM kalhoty, tak jsem vytáhla peg perego a super, Hani spokojená(mám PP centro už starý asi 6let a pořád je jak nový) jde do úplněho lehu... a pak Hani už unavená, tak se v něm vozila Emča
tak sjem koupily kalhoty, Haně v C&A dvě trička v 74veliksoti za 98kč obě, Emce tuničku lehounkou za 98kč a onožky. Míša kalhoty do práce, pak jsem si koupila červenou barvu na vlasy v DM a pro Hanku picí hrníček..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.