28.6.2012 15:29:49 Delete
Re: Jak probíhá zápis na vysokou školu? Lze ho v případě nouze absolvovat i s pětiletým dítětem?
Na zápise bych v tom problém neviděla, přednášky a cvičení mohou být problém, i když.....já kdysi brala asi týden na přednášky psa
. Byl to trpasličí pudl, já měla přednášky od rána do večera, doma nikdo (přítel byl na týden pryč)....do školy jsem jezdila autem, takže většinu dne jsem ji nechávala tam a chodila mezi přednáškami venčit....ale pak, ani nevím, jak k tomu došlo, jsem ji vzala jednou dovnitř...nechala jsem ji ležet na tašce a ona se celou hodinu a půl ani nehnula, jakmile skončila hodina a studenti se začali zvedat, tak se zvedla taky a teprve tehdy ji vyučující zaregistroval a strašně se divil (byla to malá posluchárna, bylo nás tam asi 30, lavice jak ve škole a ještě na schůdcích, takže pod ně bylo dobře vidět, tak mě nenapadlo, že o ní neví
)....Štěkala jen jednou na jednom cvičení, kdy vyučující nečekaně zaklepal na tabuli....dneska už bych to neudělala, tehdy jsem byla oprsklejší
.
Tím chci hlavně říct, že si dokážu představit, že pokud s dítě vydrží hodinu a půl kreslit nebo se jinak zabaví, aniž by neustále vyžadovalo pozornost mámy, tak může na přednášce klidně být. Jenže moc takových dětí neznám
.
Odpovědět