Já ji nepiju, protože jsem navyklá na sladký blemcy. Ale já obecně mám pitný režim k pláči, třeba za dnešek jsem vypila jenom tři hrnky kávy s mlékem a půl litru energeťáku... Nicméně občas se z nouze vody z vodovodu napiju a v podstatě si nemůžu stěžovat, problém s ní nemám... jenom není sladká, tak mě neláká si ji natočit, pokud ten pocit překonám, tak s ní problém nemám.
Jinak před časem jsem byla na semináři, kde jako vedlejší akci propagovali právě pití vody z vodovodu. Byla možnost si nalévat odstátou chlazenou vodu ze džbánku, ve kterém plavaly nakrájené citrony a nebylo to špatné. V doprovodných letáčcích navrhovali i nechat vylouhovat i pomeranče, mátu a nějaké další bylinky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.