Jak to tu pročítám, zjišťuju, že žiju docela eko a zdravě. U nás se fakt pije jen voda z vodovodu + nějaký sirup a čaje. Ráno uvařím konev, děti si dají k snídani a já už pak ten litr a půl dorazím sama během dne. V zimě je těch konví víc. ještě tedy piju vodu s lístkama máty ze zahrádky, ale většinou jsem líná si pro ní dojít.
Balenou vodu kupovat odmítám, přijdou mi to vyhozený peníze. Jen občas koupím dětem kvůli petce do školy.
A na oslavy, to se teda praštím přes kapsu a koupím džus i nějakou barevnou limošku. Nebo si občas skočíme do džbánku do hospody por malinovku.
jedinej, kdo mi to narušuje, je manžel. ten chlastá kolu na litry a přitom by to pít neměl...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.