15.7.2012 23:23:38 Lucka Hys.
Re: Zápal plic - Lucko, jak se má Klárka?
ahoj Gerberko, Klárku přestěhovali z JIP na normální samostatný pokoj kde jsou dvě lůžka, tak se tam střídáme. Veselo mi zrovna není. Od středy je probuzená a rehabilituje se. Zatím nechodí, ale včera za ruku přešla pokoj, byla to ale dřina, je pořád slabá. V ručicce nic neudrží, tak pořád zkoumáme a čekáme kdy už konečně bude v pořádku. Vůbec nemluví, jediné co řekne je "to", ikdyž se několikrát zeptám co by chtěla, že jí půjdu něco koupit není schopná odpovědět, sedí na posteli což je pokrok a v podtatě jí nic nezajímá. Než onemocněla znala všechny barvy, uměla počítat, zpívat...prostě vyspělá šikovná čtyřletá holčička. Teď je tak na úrovni ročního dítěte. Nikdo mi zatím vysvětlit nebo nějak odpovědět jestli je to následek úmělého spánku a všechno bude v pořádku nebo jestli nedošlo k nějakému poškození. Dnešní odpověď je "co byste chtěla, vždyť je úplně perfektní....si asi neuvědomujete jak byla vážně nemocná". Tak přes moje známé jsme zjišťovali zase u známého anesteziologa jetli se tak může chovat po úmělém spánku a jak dlouho to trvá...tak někdy se prý stává, že jsou zmatený a může se to srovnat. No mám dost, teď to vypadá jako kdyby byla nějak postižená.
Odpovědět