| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

18.7.2012 14:47:45 Jaana2

Re: nakličování

namočím do misky s vodou na pár hodin, nepřikryté. Pak vodu sliju, propláchnu a nechám na misce nebo talíři ( podle množství) a dám do otevřeného mikrot.sáčku - důležité je, aby byl otevřený - větral. Proplachuji tak 3 x denně , pustí klíčky opravdu brzy, brzy to i jíme, nikdy neplesniví.
Klíčím mungo, vojtěšku, čočku, hrách, cizrnu, pšenici špaldu ...
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Nakličování Samika 18.7.2012 13:26
*Re: nakličování susu. 18.7.2012 13:36
*Re: nakličování pájina 18.7.2012 13:53
*Re: nakličování Jaana2 18.7.2012 14:47
**Re: nakličování Samika 18.7.2012 19:14
*Re: nakličování JiBi* 18.7.2012 20:40
*Re: nakličování Girili 18.7.2012 23:52

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.