Hanko, s tou pomstou máš samozřejmě stoprocentní pravdu. S tím druhým, no, vyrostla se stejným otcem a přetla to. V zásadě jde tou jednodušší cestou, protože i když chápu, že naplnit potravinový koš pokaždé jinými lahůdkami je jistě problém ( znám to, řešíme to každoročně taky ), vymyslet hodnotný dar dá práci i peníze větší. Ve hře jsou tři děti, sourozenecká rivalita funguje i po letech, takže na jednu stranu to jůže být i sestřino : budu lepší než ti dva, budou mě mít víc rádi, dávám jim tím najevo, že mi na nich záleží, ze strany Xantipy to pak může být: neboř nám zaběhnuté systémy, mně to takhle vyhovuje, nechce se mi pokaždé někde lítat a shánět.
Tím Xantipu neobviňuju z postranních úmyslů, jen ukazuju pohled, jak se na to lze dívat i ze strany sestry.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.