Ivevvko - to on neudělá, protože mu to nepřijde vhodné. Ty nevhodné dary ho neurážejí, řekla bych, ale je mu prostě líto těch peněz, které by šly využít jinak. Třeba - on má rád sladký - čokolády, bomboniéry a tak - doteď jsem nepochopila, proč mu třeba k tomu padesátýmu tričku něco takovýho nekoupí. Ptala jsem se - protože ona to prý ráda nemá, tak to nebude dělat nikomu dalšímu. Jinak - jsem starší, ale to je jedno. Když jsme se o tom bavili, tak jsem taťkovi řekla, že když ho to trápí, tak ať odhodí hrdost a sestře třeba zavolá něco ve smyslu - mě to mrzí, přijeď, chci tě vidět. On na mě zíral a prej - tobě to vadit nebude? Ježiši proč, říkám, cokoli chceš udělat, udělej a nekoukej okolo. Tak jsem myslela, že to tak bude a nic. Pak jsem to nevydržela a zeptala se sestry, jestli jí náhodou táta nevolal, že něco povídal, že se s ní chce spojit. A ona - pfe, napsal SMS a jestli si myslí, že přiskočím, to určitě, mě nezajímá. Vidím to od ní jako velikou schválnost a se.e mě velmi, takže myslím, že to neskončí dobře. Co po něm ještě chce? Aby se plazil a prosil? Je to od ní ubohý a je otázkou času /pokud nedostane rozum/, kdy nevydržím a řeknu jí od plic, co si o ní myslím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.