To, že by byl automatický postih za nevěru mi přijde strašlivě ale strašlivě zneužitelné a jsem proti. Zní to asi tvrdě, ale každý vztah je risk, a ne všichni si uvědomují, že (nejen) svatba všechno nezpečetí a i povahové vlastnosti nesmaže nebo nezmění. Další otázkou je to, zda je opravdu monogamie pro člověka obecne nejpřirozenější volba, ale to už moc zabíhám do psychologie ne li biologie. Osobně jsem ve vztahu šťastná, ale nežiju v tom s tím, že je to automaticky na celý život. Kdyby to bylo, s tím, že to bude stále dobré a ne destruktivní, že nás to stále bude naplňovat oba, tak by to bylo skvělé, stejně jako je výborné, když jsou spolu některé páry opravdu celý život (i s překážkami) šťastné. Ale k nevěře nebo rozchodu může být x důvodů a snažit se uplatňovat jeden metr třeba na tu nevěru je cítit průšvihem a nepravostmi.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.