| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úřední okénko - pojištění

9.8.2012 11:06:51 Kvítko a dva poklady

Česká pojištovna - uzavření pojistky pouze zaplacením faktury

Značně otrávená zdravím všechny a jdu si pro radu a vaši příp. zkušenost

Domu přichází hromady faktur, telefon, nájem, elektřna, p. ručení plus hromada nepravidelných. Tu se jednou objevila faktura od české pojišťovny, mažel pryč, před splatností, tak jsem těch 313,- Kč zaplatil. Min. měsic přišla znova a teď další. Volám na pojišťvnu jak je to možné, že nikdo smlouvu neuzavíral a bylo mi řečeno, že nyní stačí pouze jedna platba a tím se zavazujeme k plnění smlouvy!!! Jsem v šoku, člověk omylem zaplatí fakturu a hned se na xy let zaváže platit a platit. Zrušit to lze do 14 dní, což už proběhlo. Paní na infolince odmítá říc více, musí manžel na kterého to je vedeno. Nyní pouze platba storno poplatku může smlouvu ukončit! Jaká je to čáska netuším, pouze manželovi bude řečena.

Prostě to zkoušejí a zkoušejí dokud se nenajde nějaký trouba co to zaplatí. Co to je za drzou společnost? Je tohle vůbec legální?

A jelikož mám v poslední době druhou zkušenost s pojištovnou Kooperativa, tak varování č. 2 Nedávno volá paní, že máme nevýhodné p. ručení a může nabídnout balíček, tak ok, super, bereme. Je třeba písemně zrušit smlouvu a po tel. stačí uzavřít novou. Jdu kolem pobočky a ptám se, zda je možné to sepsat, abych nemusela na poštu a posílat dop. dopis. Paní kouká z vysvětluje, že toto se dělá kliknutí myší v systému....Aha. Volám slečně co s nabídkou přišla a ta my otevřeně vysvětluje, že když to písemně zruším a uzavřu novou, tak z toho bude mít peníze, jinak jen práci~8~ Otřesné, ale máme lepší cenu, tak to ještě rozdýchám, ale ta Česká poj. mě tedy opravdu šokovala!
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Téma: Česká pojištovna - uzavření pojistky pou... Kvítko a dva poklady 9.8.2012 11:6
*Re: Česká pojištovna - Je legální uzav... Merylin5 9.8.2012 11:17
*Re: Česká pojištovna - Je legální uzav... adelaide k. 9.8.2012 11:22
**Re: Česká pojištovna - Je legální uz... Kvítko a dva poklady 9.8.2012 11:35
*Re: Česká pojištovna - Je legální uzav... štěpánkaa 9.8.2012 11:23
*Re: Česká pojištovna - Je legální uzav... Patejl1 9.8.2012 11:24
**Re: Česká pojištovna - Je legální uz... Kvítko a dva poklady 9.8.2012 11:40
***Re: Česká pojištovna - Je legální ... Patejl1 9.8.2012 11:46
*Re: Česká pojištovna - Je legální uzav... Beruška+J02A07T10 9.8.2012 12:8
**Re: Česká pojištovna - Je legální uz... Kvítko a dva poklady 9.8.2012 12:17
*Evidentně běžná praxe... Kvítko a dva poklady 9.8.2012 14:28
*Re: Česká pojištovna - Je legální uzav... Alex133 9.8.2012 19:51

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.