9.8.2012 11:06:51 Kvítko a dva poklady
Česká pojištovna - uzavření pojistky pouze zaplacením faktury
Značně otrávená zdravím všechny a jdu si pro radu a vaši příp. zkušenost
Domu přichází hromady faktur, telefon, nájem, elektřna, p. ručení plus hromada nepravidelných. Tu se jednou objevila faktura od české pojišťovny, mažel pryč, před splatností, tak jsem těch 313,- Kč zaplatil. Min. měsic přišla znova a teď další. Volám na pojišťvnu jak je to možné, že nikdo smlouvu neuzavíral a bylo mi řečeno, že nyní stačí pouze jedna platba a tím se zavazujeme k plnění smlouvy!!! Jsem v šoku, člověk omylem zaplatí fakturu a hned se na xy let zaváže platit a platit. Zrušit to lze do 14 dní, což už proběhlo. Paní na infolince odmítá říc více, musí manžel na kterého to je vedeno. Nyní pouze platba storno poplatku může smlouvu ukončit! Jaká je to čáska netuším, pouze manželovi bude řečena.
Prostě to zkoušejí a zkoušejí dokud se nenajde nějaký trouba co to zaplatí. Co to je za drzou společnost? Je tohle vůbec legální?
A jelikož mám v poslední době druhou zkušenost s pojištovnou Kooperativa, tak varování č. 2 Nedávno volá paní, že máme nevýhodné p. ručení a může nabídnout balíček, tak ok, super, bereme. Je třeba písemně zrušit smlouvu a po tel. stačí uzavřít novou. Jdu kolem pobočky a ptám se, zda je možné to sepsat, abych nemusela na poštu a posílat dop. dopis. Paní kouká z vysvětluje, že toto se dělá kliknutí myší v systému....Aha. Volám slečně co s nabídkou přišla a ta my otevřeně vysvětluje, že když to písemně zruším a uzavřu novou, tak z toho bude mít peníze, jinak jen práci
Otřesné, ale máme lepší cenu, tak to ještě rozdýchám, ale ta Česká poj. mě tedy opravdu šokovala!
Odpovědět