sobota
Habi tak co horečky?Ustoupilo to alespoň trošku? Pokud ne, nemůže to být teda 6stá?
Hana si te´d trošku upravial noci, protože se dostatečně jendu noc vyspala a i přes den spí tak cca 3h spánek... tak jde spát kolem půl deváté večer, pak kojení kolem 12h a pak po dvou hodinách a nad ránem vydrží pak cca 3hodinky spát... tak toto snesu...
Holky teď večeří. Hanka na kousky rohlík, Emička má pomazánku z řepy. Pak hani dostane ještě flašku s mlíkem...kaši mi nechce už vůbec, ale ona ani Emča ji v tuto dobu už nechtěla...
řepa mi ještě zbyla pečená, tak udělám pomazánku i zítra, aby měl manžel.. fakt je moc dobrá, struuhal jsem do ní ještě sýr...
a ještě jsem nepsala, že já nidky nechtěla dávat malému děcku lipánek a podobný ,ale hana má denně jeden lipánek, pribiňák..po bílém jogurtu zvrací... tak sjem zkusila toto a bum, nezvrací... tak jako ovoce tepelně upravený zvrací, čerstvé ne..dneska zdlábla celou nastrouhanou hrušku, jsem zvědavá na zítřejší výsledek v plíně...
Bystrouško, teda, tak to je Oskárek největší asi drobeček tady! Hana se zakulatila, vidím to :o) ale na cm je prcek :o)
Jinak stojí a snaží se i udělat kork, dopředu ž udělá, dokonce včera se pustila mě a natáhal se ke stolu a přešla...
jdu, mladší dojedl oa krade Emči :o))
a jinak, potřebuju nápady, Emička má za měsíc narozky, co k 4 rokům??????
mějte se krásně, Tussi, jak se cítíš????
Odpovědět