12.8.2012 10:58:45 Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16
Re: sobota
Ahojky,
Hroši, myslím, že to jde dobře. První noc byla fajn, ještě jsem se za těch 10 měsíců tak dobře nevyspala
poprvé vstal po půlnoci a celkem plakal asi 20 minut, jsem byla překvapená, že tak ryche usnul. A po druhé plakal celekm asi hodinu, než usnul. A ráno jsem ho musela budit v 6:30, kdy jsem měla prsa na prasknutí a pak už neusnul. Celkově jsem myslala, že to bude mnohem horší a že bude plakat celou noc. Mile mě překvapil. Myslím, že už na to je připraven, vždy, když jsem za ním přišla, utišil se a poslouchal, co jsem mu říkala a když jsem odešla, plakal, ale zase hned přestal... A druhou noc vstal až ve 2 h, pak ve 3 a před 4.hod. A to se utišil do 5 minut a spal. Po 5. hod se vzbudil zas a to jsem ho nakojila a spali jsme do 7:30. Takže super
Jen si říkám, jestli mu před probuzením - tedy mezi 5 hod - 6 h mám dávat, když se ozve... aby v tom neměl zmatek. Ale zas si myslím, že už hlad má. Lete, poradíš???
Hroši, u nás sice Šimon neblindí jogurt bílý, ale zase ho moc nesní. I když mu tam dám ovoce, dá si pár lžiček a pak prská.
Tussi, taky na tebe myslím, vůbec si to neumím představit s bříškem, když mám problém bez břicha s kroutícím červíkem při přebalování.
Už to máš za chvilku, tak hlavně přeju, aby sis poslední dny s bříškem užila, jak jen to jde
Odpovědět