pondělí
ahoj holky.
tak mě se potvrdilo, že často pije, dkyž je porblém..velké vedro, klubající zub na začátku, rýma atd.
Dnešní noc pohoda. kojení v 1h, pak před 4h a po 7h budíček... takto je to v pohodě...a spát šla v 20h, ale vzbudia lse hrozným pláčem a málem mě snědla, tak ještě kojení ve 21h.. toto je pro mě přijatelný a nevadí mi to...
dokonce jsem ji v noci vzala na kojení a ona mi usnula v náručí a jak jsem ji držela, tak jsem se s ní asi 10minut mazlila, neodolala jsem :o) no jak jsem ji položila, tak se vzbudila a prso chtěla, pila skoro 10minut, hladovec...
je to strašnej všežravec, včera kradla manželovi pmázánku z řepy a rohlík a jak si mlaskala :o) dneska mi kradla bábovku :o)
včera dostala na sváču broskev nastrouhanou s piškotama a to jelo, ovoce celkově má moc ráda...snědla i celou hrušku a kromě prdění v pohodě :o)
tak co holky, kdo se chytá těhotnět???? kdo si dal rodičák dvouletý?
a hnedka je líp, když víc spím...
Náčenko, co dnenší noc? Moc přeji, aby to vyšlo a byla jsi konečně spokojená a hlavně odpočatá mamča!!!!
Tussi, nezávdiím to, Hana je u přebalování klidná, celkově je klidná, nikam neutíká a tak... ale za to an stole pokud něco je, tak to letí, pokud vií, že někdo jí, tak al ía krade :o) jak stojí, tak dosáhne hodně daleko mrška, jde na špičky :o) ale neboj, za chvilku to je za tebou a bude zase dobře, ale děsnej frmol.... ale zvládla jsi to a zbytek těhotenství ti přeju co nejvíce klidu!!!!!!
Odpovědět