20.9.2012 9:34:00 prostě já
Re:
Teryno33..ach jak moc ti rozumím.. Ač trochu v jiné situaci, to podstatné zažívám stejné - a povím ti, že ač se člověk snaží udělat tlustou čáru, tak drobné (a nepříjemné) myšlenky se neustále vkrádají, vrací se jako bumerang. A to zrovna ve chvíli, kdy to nejméně člověk chce. Občas jsem se přistihla, že bych tuto myšlenku mohla zapudit, nezabývat se jí, ale vzápětí mi dojde, že pokud bych to udělala, tak tím akorát prodlužuji své trápení (neb by se objevila zase jindy..a tak si ji odžiju právě teď..).
Dle mého nelze udělat tlustou čáru, protože to můžeš v sobě skousnoust na měsíc, dva, pět...ale pak tě to dohoní. To truchlení si musíš si prožít, doba je různá (ale několik měsíců to trvá). Pokud máš podporu v manželovi, který je schopen ti dodat jistotu, tak to nebude snad dlouho trvat..nezmizí to, ale otupí, možná i vztah obohatí. Pokud je v tom ovšem ještě nějaká ta láska.. A také je fajn mít nějaký ten odhad, zda to byl pro něj úlet, nebo promyšlený tah, který může kdykoli zopakovat - při každém větším nedorozumění.
Držím palce.
Odpovědět