15.6.2014 10:10:31 stanislava
Re: Jak se chovat po partnerově nevěře?
....taky bych momentalne potrebovala radu mam 2 dospele deti a treti ma 11 let ten je z meho 2 manzelstvi kdy jsem po 11 let.vzahu zjistila ze me muj muz podvadel s mladymi zenami nasledoval rozvod nedokazala jsem s nim zustat z jeho strany to byly nekonecne nevery a ted ziji 3 roky s pritelem a mym synem vse se zdalo jako v pohadce je hodny chytry proste ten nej ....jenze jezdi pracovne na ruzne akce a ted pri posledni prijel vse ok ale vecer mu zavolala z neznameho c.slecna predstavila se a pry ze vcerejsi noci z bordelu v ten moment by se ve me krve nedorezal vse zaprel ze je to omyl se nekdo splet apod.byl patek 13 nevim prisaha ze me miluje a nic se nestalo ma ciste svedomi ale vse se mi jakoby vratilo strach nejistota mam uz 46 let a ted se snazim uz nepatrat a nechat vse volne plynnout je to TEZKE a uvidim rekla jsem mu ze mu stat v ceste nebudu a odchazelo by se mi od nej zezko pokud bych si nebyla jista zda se neco stalo ale pokud by mi rekl ze byl neverny odesla bych od nej tak se drzte vsechny ale kdyz se tak divam je to v dnesni dobe zcela normalni pry .....ale pro me teda v zadnem pripade
Odpovědět