Re: Rachel
Tabi, takže tys ten dar jazyků u sebe našla v posledních dnech? To je úžasné.
Kdysi jsem byla v kontaktu se skupinkou lidí (chodívali se k nám pravidelně modlit jednou v týdnu), kteří měli dar jazyků. Jeden z nich měl dar vidění a jeden výkladu. Dostala jsem přes ně od Pána nějaké zprávy. Zapsala jsem si, co bylo určeno pro mě, někde to mám stále založené. Nebylo to v rozporu s učením církve, ale stejně - dodnes vlastně nemám jistotu, že to bylo pravé a nebyli pomýlení, jen mohu doufat.
Potom znám kněze, kteří mají dar kázat. Nikdy nechtěli být kazatelé, přesto je Duch sv. vedl - vede a mluví jejich ústy po celém světě.
A nakonec - tady v sousedství - kamarádka a příbuzná - nevím co je to za dar, ale ona přijímá všechno zlé, co má doma, s neskutečnou oddaností, pokorou a láskou. Tím svědčí a přetváří své okolí k dobrému. Krom toho má se mnou taky velkou trpělivost a vede mě, takže pro mě je velkým darem sama o sobě.
(Při čemž bych neměla zapomenout ani na jinou osobu, kterou znám už pár let přes internet a i když jsme se ještě osobně nepotkaly, hodně čerpám z toho, co mi napíše. Nevím, jaké dary měla či má, ale taktéž je darem druhým a jsem moc vděčná Pánu, že mi dovolil ji poznat
)
Odpovědět