Re: Také váš prvňáček "bojuje" ve škole ?
Mám čerstvě 7 letou dceru, měla odklad kvůli hyperaktivitě a nesoustředěnosti. Také umí písmenka už dávno, slabiky jí nedělá problém spojit, ale celé slovo už je horší. DOcela jí to trvá a má pak tendenci si těch pár slovíček zapamatovat a "číst" je zpaměti. Učitelka ji sice chválí, že je šikovná, ale mě přesto připadá, že má v sešitech "zmatky", místo normální čárky ji 10x obtáhne, tečky jsou jak kola od vozu. Teď začali psát malé "e", skáče jí to úplně jinde, než jsou vyznačené linky a to jsem jí přihlásila na Comenia Script, aby to měla jednodušší. Je to promě docela těžký, protože mě šlo čtení i psaní samo, úpravu jsem měla výbornou. Ale možná je to všechno v normě, jenom já bych si to prostě představovala "dokonalé".
No a další věc, se kterou bojuju zase já, jsou denně špinavé zaprasené kalhoty. Ve školce se převlíkla do tepláků, tak to bylo vpohodě. Teď nám nestačí oblečení. Včera jse ji dala tepláky, ať se ve družině na ven převlékne. Opět měla čistě vyprané kalhoty jak prase, a to nebyli venku. Jedna nohavice jakoby od něčeho ulepená (měli výtvarku) a druhá měla na koleni nalepeno a "zažehleno" cosi černého, jak snad někde vytírala podlahu. 2 dny předtím šla domů v oblečení na tělák, že se v jídelně komplet polila šťávou
Odpovědět