Re: Také váš prvňáček "bojuje" ve škole ?
Ahoj, taky mam prvnacku. U nas se zatim nespojuji pismena do slabik, ale asi to zacne kazdou chvili... Nicmene moje tchyne je ucitelka na ZS, dlouha leta prvni trida, ptala jsem se ji presne na to, protoze Tereza samozrejme predbiha a s pocitem, uz umim cist a psat se snazi neco takoveho doma predvadet. Napsat slovo celkem jde, vyhlaskuje si to.. ale precist ... uaaaaa... je to presne jak pisete... M A M A... zadny mama... Tchyne prave rikala, ze to je uplne normalni, ze tohle se presne musi hodne cvicit... treba na papir napsat velke M a kolem dokola samohlasky.. a dite ma spojovat.. ze to chvili trva, ale casem do zcvakne a v to taky doufam... urcite to bude dobry !!!!!
JO a u nas jsou jen razitka :) a to tak, ze na kazdy predmet jina, takze nevim, ktera jsou ta dobra a ktera spatna :)
A jeste k tomu krasopisu, jak tu nekdo psal, ze se mu zda, ze jeho dcera pise strasne a bojuje s malym E, ktere lita po radcich... ja to mam na vous stejny... ale myslim si, ze jsme proste trosku perfekcionisti a ze vime, jak to ma spravne vypadat a tak jsme nesoudny.... verim, ze budou psat hezky coby dup...
Odpovědět