Hm, tak mi se válí v předsíni taška s dětským oblečením a pár plínkama (byli jsme před 14dny na víkend pryč a měla jsem ji s sebou - od té doby tam leží). Po příjezdu z dovolené máme běžně nevybalený kufr nebo tašky i několik týdnů - jen si vytáhneme, co potřebujem V ložnici máme pod hromadou roznošeného oblečení někde i křeslo Jsem strašný bordelář, chlap je mírný bordelář - ze začátku se i snažil o úklid, nyní rezignoval a jsme oba spokojení a štastní a vzájemně se neprudíme
P.S. občas nám přijde pod záminkou "hlídání dětí" tajně uklidit tchyně, která ten bordel nemůže snést. Pak mi s bojácným, omluvným výrazem sděluje, že posbírala to prádlo ze sušáku, zametla, utřela prach, zalila kvítka... zlatá to žena
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.