No nadšená z toho nejsem, ale ona už je prostě taková. Nikdy mi neřekla nic ve smyslu - ukliď si tu, jak tu můžeš mít takový bordel a podobně. A aby nešlo k mýlce - neuklízí po mě třeba špinavé kalhotky a podobně. Ale prostě třeba sebere, vyžehlí a poskládá to vyprané prádlo ze sušáku, utře prach ... Já se zas nepřinutím dělat "vánoční úklid" kdykoliv sem má přijít - takže si tu prostě vždycky něco najde. Ona je prostě taková kvočna, která si mě vzala pod křídla ke svým kuřátkům. naopak ona by nesnesla, abych já jí s něčím pomáhala, umyla jí nádobí, uvařila a podobně. Ona dodnes těžce nese i to, že si u ní třeba kafe nebo čaj nachystám sama- že nesednu a nenechám se obskakovat. Ale jak jsem řekla - zlatá to žena, neměnila bych ji.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.