já s manželem.. se rozčiluju podobně, po jeho výletě na vodu se synem, termo taška visela na balkoně - aby odsmrádla a vyschla od sýru asi 3 týdny, asi 4x do ní napršelo, upozorňovala sem ho několikrát.
aktuálně čekám, až si uklidí chlupy ze sprcháče... teprve dnes sem si jich všimla.. holil se ve sprše.. a já se minulý týden koupala denně s malým, byli jsme sami doma, takže sem do sprchy nelezla a dnes jsem to zmerčila... no humus.. celé sítko.. jsem naštvaná, už jsem mu to asi 4x dnes říkala.. ale stále to tam je a děsně se na mě pohoršeně dívá.. já ale přece tam taky nenechávám vlasy... co mi při mytí vypadjí a je jich hodně...
jinak já už to po něm neuklízím, ale jak kolem toho chodím, tak dost dlouho taky skřípu zubama..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.