13.10.2012 19:16:47 olgaadam
Re: Medikace u dítěte s AS
Pawlo, v souvislosti s pubertou jsem psala to, že třeba se v pubertě zhorší a léky brát bude muset, což znamená, že zase samozdřejmě nebudu tak slepě proti léku, když by mu pomohl a věděla bych že jinak jsem udělala vše proto aby medikován nebyl. Hodně maminek zvládalo bez léku, ale v pubertě je to neminulo. Další je, že ať je to jak chce, tak musím brát ohled na jeho problémy a ty jsou docela závažné a mluví proti medikaci a z toiho vycházím.
A o pozornosti ve škole jsem psala, že si myslím, že je nepozorný proto, že ho to nebaví. A z toho důvodu nechci dávat ritalin. Nevím, co si mám myslet jiného když se ho zeptám kolik je 10-3 tak se neobtěžuje mi odpovědět a když řeknu 80x5 tak hned počítá. Učitelka mi jeden den řekne, že počítal 3+3 5minut a druhý den, že byl první v řešení slovní úlohy. Tak ať o lécích vím hodně nebo ne, prostě na tohle mu je cpát nebudu. Jinak číst umím a kromě toho co mi řekla sama dr. že se dá čekat a o vysazování přes prázdniny atd, dále číst umím, tak si příbalový leták taky přečtu a vím co bych do něj cpala.
Samozdřejmě kdyby nešlo jinak zkusila bych i tuhle možnost, ale až jako tu poslední.
Odpovědět