Ahoj, mám pocit, jako bych tento příspěvek psala já, s tím rozdílem, že Stratteru bereme od září. Jsem čím dál více rozhozená z vedlejších účinků, nelíbí se mi to, syn zhubl, přijde mi agresivnější a má pořád špatnou náladu, ráda bych lék vysadila - v lednu jedem na kontrolu, hodlám to probrat. Bohužel též hodně válčíme se školou, myslela jsem, že díky diagnoze a IVP se přístup učitelky malinko změní, ale je to čím dál horší, jako bych tloukla hlavou o zeď. Nyní hlavně řeším abych synovi do budoucna neublížila tím, že léky odmítneme - což je myslím i názor psychiatra. Ráda budu tuto diskuzi sledovat, moc mě zajímají i Vaše zkušenosti s užíváním těchto léků u dětí....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.