Alraune, já se od práce zvedat nemusím, vím naprosto přesně, co jsem kupovala a co tam mám nebo nemám....chvilku trvalo, než se to naučily, ale teď už to je tak, že ony houknou, co si mají vzít, já houknu, aby si vzaly to nebo ono (nemusím vymýšlet, mám v hlavě, protože plánuju jídelníček na celý týden už před nákupem), nebo když mají na něco chuť, zeptají se, jestli mohou a já buď dovolím nebo navrhnu alternativu, případně se domluvíme na jiné svačině (jako když si teď sníš sušenku, budeš mít k svačině jen jablko a rohlík).....nemám s tím více práce než chvilku konverzace... Zatímco muset dokupovat leze do peněz, když vědí, že si mohou vzít cokoliv kdykoliv, mizí třeba ty sýry po krabičkách a já fakt nemám na to denně dokupovat krabičku sýra . Nehledě na to, že když by mi to vyžraly večer, těžko to na ráno dokoupím, Lídl otvírá v sedm a to už je nejstarší někde v autobuse a u školy fakt nemá čas na to někde lítat po obchodech a dokupovat si svačinu. No a pro mě to také není jen tak pořád hledat čas, kdy zaskočím do krámu, já mám nejen rána, ale celé dny rozpočítané na minuty, nesnáším, když se mi do programu vecpe něco, s čím nepočítám... Takže pro mě je jednoznačně pohodlnější, když to funguje takhle, jak to máme, než kdybych je nechala, ať se "starají" samy....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.