Re: Byly jste nekdy neverne partnerovi(manzelovi)?
Nevěrná stálému partnerovi či manželovi NIKDY! To se mi z duše příčí, byť příležitosti byly, ale nikdy! Na tohle jsem až puritán. Zato jako dospívající jsem si se vztahy hlavu nedělala. Defacto jsem s nikým nechodila, jen jsem "točila" dva partnery dokola(navzájem jsem si vyjasnili, že tohle je o posteli). Byla jsem jejich matrace, oni moje pokladnička-o sobě myslím věděli. No vím to, párkrát si hodili vzájemný výstup. Byla to prča do doby, než jsem se do jednoho zamilovala a zrovna do toho, který o mne "na trvalo" nestál. Když se zamiluji, uvážu se, jsem v háji.... . Ale nelituji ani dne a můj nynější muž o nich ví a dokonce se znají osobně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.