Tak já jsem to původně myslela spíš tak, že horký sex s milencem vyvane a plynule a nenápadně přejde v kafíčka a zároveń vyjde najevo, že ten lhostejný workoholik -manžel má taky něco do sebe, takže z podvádějící manželky se stane parťačka a kamarádka obou. A asi si dovedu představit setkání či setkávání ve třech při nějaké společenské příležitosti. Ne teda jako, že Franta přijde a řekne: "Pepčo, měl sem tvou ženskou, můžem to probrat, do smrti dobrý, co jsme si to jsme si"..to ne..
Znám to z chalupy, tam se vždycky sjížděli zajímaví lidé vpadla jsem do toho kolem 20, kdy kulturní jádro tvořili lidi o 10-15 let starší. A tam se stalo příběhů:), teď když jim je všem plus mínus 60, jsou všichni tak nějak v pohodě.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.